Ingredienser:
4 gelatinblad
Gör såhär:
1. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i ca fem minuter.
2. Lägg päronpurén, päronsaften och sockret i en kastrull och värm upp på svag värme.
3. Krama ur vattnet ur gelatinbladet och lägg dem i päronröran tills gelatinet smält. Låt svalna.
4. Vispa under tiden grädden och vänd sedan ner den päronpuré i grädden.
5. Låt stelna i kylskåp.
1. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i ca fem minuter.
2. Lägg päronpurén, päronsaften och sockret i en kastrull och värm upp på svag värme.
3. Krama ur vattnet ur gelatinbladet och lägg dem i päronröran tills gelatinet smält. Låt svalna.
4. Vispa under tiden grädden och vänd sedan ner den päronpuré i grädden.
5. Låt stelna i kylskåp.
Päronmousse passar bra ihop med:
After eight mousse
Chokladmousse
Sök i bloggen efter de andra fyllningarna eller kolla under kategorin tårtfyllningar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar