söndag 22 juni 2014

After Eight Mousse


Passar utmärkt till päronmoussen som finns här på bloggen! Får mig att tänka lite på ugnsbakade päronhalvor med en smält after eight alá 80-tal! Kan säga dock att dessa tårtfyllningar är mycket mer spännande än så!
 
 
Receptet är lånat av mariascupcakes.blogg.se
Ingredienser:
100 gram after eight
80 gram mjölkchoklad
3 dl vispgrädde
 
1. Smält chokladen och grädde i en kastrull (under omrörning!). Var försiktig så att grädden inte kokar.
2. Häll över grädden i en bunke och låt svalna lite. Ställ sedan in bunken i kylen i minst fem timmar. Den måste vara riktigt kall.
3. Vispa upp mintgrädden tills du fått en fluffig och jämn konsistens.


After eight mousse passar bra ihop med:
Päronmousse
Chokladmousse


Sök i bloggen efter de andra fyllningarna eller kolla under kategorin tårtfyllningar!
 

Love, P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar