Passar utmärkt till päronmoussen som finns här på bloggen! Får mig att tänka lite på ugnsbakade päronhalvor med en smält after eight alá 80-tal! Kan säga dock att dessa tårtfyllningar är mycket mer spännande än så!
Receptet är lånat av mariascupcakes.blogg.se |
Ingredienser:
100 gram after eight
80 gram mjölkchoklad
3 dl vispgrädde
1. Smält chokladen och grädde i en kastrull (under omrörning!). Var försiktig så att grädden inte kokar.
2. Häll över grädden i en bunke och låt svalna lite. Ställ sedan in bunken i kylen i minst fem timmar. Den måste vara riktigt kall.
3. Vispa upp mintgrädden tills du fått en fluffig och jämn konsistens.
After eight mousse passar bra ihop med:
Päronmousse
Chokladmousse
Sök i bloggen efter de andra fyllningarna eller kolla under kategorin tårtfyllningar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar