Receptet är lånat från www.mariascupcakes.blogg.se |
4 gelatinblad
225 g hallon
½ dl socker
1 msk vatten
3 dl vispgrädde
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter.
2. Lägg hallon, vatten och socker i en kastrull och låt det småputtra i några minuter. Passera hallonen genom en sil så att du får bort alla kärnor.
3. Blanda ner gelatinbladen i hallonsåsen. Rör tills gelatinet har smält och låt såsen svalna.
4. Vispa grädden och blanda ner den i purén. Låt stå i kylen några timmar innan den används i tårtan.
Hallonmousse passar bra ihop med:
Jordgubbsmousse
Chokladmousse
Vit chokladmousse
Ganache
Passionmousse
Flädermousse
Lemoncurdgrädde
Sök i bloggen efter de andra fyllningarna eller kolla under kategorin tårtfyllningar!
Love, P
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar