Bilden är tagen från www.femme.se |
Mörkganache
Ingredienser:
80 g vispgrädde
25 g socker
25 g honung
80 g mörk choklad, 70%
Gör såhär:
1. Koka upp allt förutom chokladen.
2. Hacka chokladen och låt den smälta i grädden. Rör till en jämn och fin kräm.
3. Låt stelna i kylen innan du använder den i din tårta!
Ljusganache
Ingredienser:
200 gram vit choklad
2 dl vispgrädde
Gör så här:
1.Koka upp grädden.
2. Hacka chokladen och låt den smälta i grädden. Rör till en jämn och fin kräm.
3. Låt den stelna i kylen innan du använder den i din tårta!
MjölkchokladganacheIngredienser:
1 dl grädde
200 g mjölkchoklad
Gör såhär:
1. Koka upp grädden.
2. Hacka chokladen och låt den smälta. Rör till en jämn och fin kräm.
3. Låt den stelna i kylen innan du använder den i din tårta!
Ganache passar bra ihop med:
Päronmousse
Chokladmousse
Hallonmousse
Jordgubbsmousse
Passionmousse
Rabarbermousse
After eight mousse
Sök i bloggen efter de andra fyllningarna eller kolla under kategorin tårtfyllningar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar