Ingredienser:
![]() |
Bilden är tagen från google |
250 gram jordgubbar
1 dl strösocker
3 dl vispgrädde
Gör såhär:
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
2. Blanda jordgubbar tillsammans med strösocker i en kastrull, koka upp.
3. Mixa jordgubbarna till en puré.
4. Smält ner gelatinbladen i purén.
5. Låt svalna kylen medan du vispar grädden lätt.
6. Tillsätt purén och vispa grädden fast.
7. Ställ in moussen i kylskåpet 1 timme innan du fyller tårtan.
Jordgubbsmousse ihop med:
Flädermousse
Vit chokladmousse
Mörk chokladmousse
Citronmousse
Passionmousse
Nutellafluff
Sök i bloggen efter de andra fyllningarna eller kolla under kategorin tårtfyllningar!
Love, P
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar