Ingredienser:
50 g mjukt smör
5 dl kaksmluor (jag hade en misslyckad tårtbotten som fick bli sönder smulad)
2 tsk kakao
200 g marsipan
Arrakessens eller punsch efter smak
Börja med att röra smör och kaksmulor krämigt.
Tillsätt sedan kakao.
Rulla sedan degen till 2-3 delar och frys in.
Kavla ut marsipanen till ca 2 mm och lägg en kakrulle och linda in den i marsipanen.
Såhär!
Dela rullarna i små bitar och doppa ändarna i choklad.
Inte så svårt va? ;)
Ps. Glöm inte kolla in min nya kategori tårtor! :)
DOM ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄTTE FINA PAULINE! SUUUUUPPPER!
SvaraRaderaÅh va roligt att höra! Ibland är de skönt när de inte är så himla komplicerat hela tiden ;)
SvaraRaderaVarma hälsningar
Pauline/ i am baking